luni, 10 iulie 2023

Firea - tupeu de borfașă : "Dumnezeu nu are nevoie de purtători de cuvânt"

  • USR nu se poate abține și se cațără iarăși pe drama unor oameni 
  • ...nu au dreptul moral să ceară demisii atât timp cât susțin în funcție primarul general în mandatul căruia o femeie a murit sfâșiată de câini fără stăpân... 
  • Dumnezeu nu are nevoie de purtători de cuvânt pentru a se exprima. 
  • Și este tragic pentru întreaga societate creștină dacă am ajuns să fim persecutați că purtăm cruci la gât, cinstim icoane și spunem «Doamne ajută»!”
Nu știu cine o sfătuiește pe madam Pandele Firea, dar o face în mod  ideal pentru opoziție, atâta vreme cat femeia insista zilnic să bată toba despre ororile din Voluntari  
Totul e clar pentru IQ minții ei : e tragic ce s-a întâmplat într-un parc dar nu e chiar o tragedie că în Voluntariul ei drag pe care-l conduce de decenii alături de primarul-soț existau  azile-lagăre tip Auschwitz conduse de persoane-rude-angajați apropiate fiindcă, în fond, famiglia Firea nu știa nimic, plutea în stratosfere.
Și restul lumii inclusiv slujitorii Bisericii să tacă naibii, mucles ! 
Doamne ajută ! 



Într-o democrație normală și funcțională cineva în situația ei demisiona imediat sau era demisă dar Ciolacu nu are ouăle necesare.

Apropo : nu sunt deloc convins ca extrem de lentul jemanfișist Nicușor Dan este omul capabil să conducă Bucureștiul fiindcă în ritmul său ar mai fi nevoie de încă vreo 50 de ani ca să-și respecte promisiunile.
Dar zilele astea au reamintit tuturor ce catastrofă ar fi o revenire a mahalagioaicei catastroFirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu