marți, 21 februarie 2023

TVR vs Țopescu : famelie mare din bugetul public, coane Klausică

Sebastian Felix Țopescu ( foto Instagram ) , 24 de ani,  fiul cel mic al regretatului celebru comentator, va avea o emisiune nouă în grila de primăvară a TVR „Creatorul de vise”, conform expunerii de motive, „își propune să încurajeze oamenii să viseze și să-și urmărească visele până la capăt, chiar dacă ar fi doar pentru o singură zi”
Lui Sebastian Felix, „a cărui activitate este atât în zona de fashion, cât și în cea a televiziunii, divertismentului, online-ului” i s-a propus realizarea a 11 ediții din emisiunea „Creatorul de vise”. Dar oare ce l-a recomandat pe june, vocea si talentul ?
Din tot ceea ce a realizat până acum și datorită numărului mare de urmăritori pe care îi are în zona de online, cel mai potrivit pentru rolul de gazdă a emisiunii este Sebastian Felix Țopescu” - spune Carla Tompea, producătorul general al SRTv.
Sebastian Felix Țopescu are cifre relativ modeste față de alți influenceri "celebri" de la noi : 3.900 de followers pe Instagram, 1.300 pe Facebook și 22.900 pe TikTok. Deci nu vocea sau talentul l-au recomandat ci... 

...Christel Ungar Țopescu, mama baiatului, care face parte din Consiliul de Administraţie al SRTv

I rest my case cu felicitări pentru conul Klausică, meritocrație te halesc ! Muzica, muzica !!!  ( Sursa )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu