luni, 27 februarie 2023

Mircea Badea are simțul datoriei "ca Antigona” & Statuia Libertă†ii din România

Dinu Săraru a înnobilat cultura națională cu un teatru unic în istoria neamului românesc. Teatrul Mic a fost Statuia Libertă†ii din România, simbolul etern al refugiului spiritual, un „Mic” și un „Foarte Mic” uriașe!
Cea mai mare calitate a lui Mircea este corectitudinea, care, în timpurile pe care le trăim, s-a transformat, pentru el, în cel mai mare defect. În plus, Mircea are simțul datoriei, ca Antigona.

Long story short : Antigona, fiica lui Oedip, s-a născut în urma căsătoriei incestuoase a acestuia cu mama sa, Iocasta. După moartea lui Oedip, s-a întors la Teba, unde a aflat că cei doi frați ai ei muriseră în luptă, ucigându-se reciproc, în finalul legendei Antigona se spânzură în închisoare. Ceea ce evident nu ii dorim lui Mirciulică chiar dacă îi seamănă, așa cum ne spune mămicuța 😅

Și mai misto arată pupăturile în dosul lui Dinu Sararu aka Seralu, cunoscut mâncător de rahat proletcultist al epocii de aur.  Evident că Teatrul Mic era unul de înaltă ținută în epocă, am vazut acolo spectacole uriașe,  dar asta nu i se datora lui Săraru decât pe parte financiara și relații cu PCR care nu prea avea tupeu să îl cenzureze. Altfel "Bulandra" îl bătea la fundul gol la orice oră.

În rest, angajata revistei micii kurvete ex-spioane a apelat la B.C.U. ( vezi poza ) ca să dea un aer mai elevat pupăturilor în dosurile famigliei Badea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu