miercuri, 22 februarie 2023

"Edelweiss" ? Putin tradus pentru alienații români tip Șoșoacă / Budeanu

„Brigada ucraineană Edelweiss poartă numele unei divizii naziste”
Putin Vladimir  a nominalizat ieri o brigadă a Forțelor Armate ale Ucrainei numită „Edelweiss”, decorată recent de președintele Zelenski, spunând că acest nume a fost folosit de naziști în timpul Holocaustului
Da, perfect adevărat,  dar acum câțiva ani în Rusia, Trupele de Interne ( care s-au alăturat Gărzii Naționale Ruse ) aveau și propria lor unitate Edelweiss, până când și-au schimbat numele în 2016. O altă unitate Edelweiss a fost creată ca parte a forțelor speciale ale Republicii Altai din sudul Siberiei în 1993 și a existat cel puțin până în 2018. 

Detașamentul Forțelor Speciale al Ministerului Afacerilor Interne "Avangard" (fostă. "Edelweiss") a fost format în octombrie 1998 pe baza a patru grupuri cu scop special (grupuri regimentale din orașele Nalchik, Zelenokumsk, Neftekumsk, Blagodarnoye) și a fost situat în satul Novoterskoye, districtul Mineralovodsky, Teritoriul Stavropol. A făcut parte din divizia operațională cu comandamente la Pyatigorsk și o brigadă separată de misiune operațională cu comandament în Vladikavkaz. Mai târziu a devenit parte a subordonării directe a districtului Caucazul de Nord al Gărzii Naționale a Rusiei. ( sursa )

 Dar nu orice idiot stie astea si in orice caz Vladolf Putler vorbește exclusiv pentru mujicii rusi sau...


Un meme marca tembela  Instagram Danuta

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu