sâmbătă, 25 februarie 2023

Andrew Tate ar fi încercat să îi atragă de partea fraților pe George Simion & Diana Șoșoacă ?

  Fiind doar un proxenet speriat și fără prea mult creier, Andrew Tate probabil nu bănuia că va fi interceptat  pe oricare canal va emite din arestul central, mai ales că se știa deja : , eliberați urmau să fugă imediat în Dubai 


  • De asemenea , este un tip numit George Simion, este un protestatar sau ceva, este pe Facebook și postează mereu despre diverse chestii.Vorbește cu el și cu oricine altcineva ca el, cărui nu îi place corupția în România și să înțeleagă că dacă ne va ajuta va fi răsplătit. Înțelegi?
  • De asemenea, Șoșoacă, și este și avocată, luptă de asemenea împotriva COVID, îmi amintești acum de ea. 
  • Suna și spune-le că DIICOT este corupt și asta este foarte rău pentru România, este foarte rău pentru imagine, băieții aceștia sunt nevinovați, priviți…aici sunt victimele spunând că nu sunt victime, dacă țineți partea băieților, când băieții vor ieși se vor asigura că veți fi răsplătiți pentru că ați spus adevărul.
Momentan nu l-a ajutat nimeni cu nimic dar merită urmărită ideea, în lăcomia lor Simion & Șoșoacă ar fi capabili de orice prostie majoră, totuși mangalița S.O.S. s-a apărat în delirantul binecunoscut stil propriu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu