luni, 6 iunie 2022

Victor Ponta - același dobitoc acum mult mai dolofan

„Ce bine că in Romania doar “Corupția Ucide” – nimic altceva . Acum dacă l-am băgat pe Piedone mai urmeaza Oprescu și gata – totul e perfect! În România nu exista droguri ( nici la evenimentele cu mii de tineri nici în liceele cele mai bune ) – nu există crime ( nici măcar la Arad ) – nu exista violuri – nici tâlharii – nu mor mii de oameni în accidente rutiere – nici în spitale din lipsa de medicamente ! In Romania exista doar “lupta anticorupție” dusa de Portocală si Uncheșelu - iar “cei frumoși și liberi” nu se excita decât când aud de cătușe puse celor care nu sunt “ai lor” ! L-ați auzit vreodata pe Președintele Țării vorbind de altceva decat de “coruptie”? Credeți ca dupa aceste tragedii, pentru protecția copiilor noștri , o sa dea Guvernul vreo Ordonanta de Urgenta? Nici vorba – in Romania doar “Coruptia Ucide” – nimic altceva!” - Ponta Victor, pe Facebook.



„Au fost, într-adevăr, trei tineri pe care i-am preluat de la festival. Unul, din păcate, cu toate eforturile medicale depuse, a decedat în drum spre Spitalul Pantelimon”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Pentru informarea pontănacului care aberează alandala că de obicei  : au murit trei persoane, din care un tânăr de 25 de ani din Republica Moldova, care a ajuns la Spitalul Sfântul Pantelimon în șoc cardio-respirator și a fost declarat decedat în ambulanță. Tânărul decedat avea la încheietura mâinii stângi mai multe urme de înțepătură, iar anchetatorii care au deschis dosar de moarte suspectă presupun că a murit în urma unei supradoze.
Deci dobitocul de ponta a pus semnul egal între cele 65 de victime care au ars la Colectiv și 3 junkies, da ? Victoraș, ți-aș spune doar atat : ai grija de copiii tăi, ok ? 
În rest rămâne cum am stabilit : Puie Monta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu