miercuri, 15 iunie 2022

Care e surpriza : Romania - Muntenegru 0-3 sau Anglia - Ungaria 0-4 ?

Bilanțul României in UEFA Nations League intre 4-11 Iunie : patru meciuri - 11 ( unsprezece ) suturi pe spațiul portii ) - un gol  - o victorie - trei înfrângeri. Cum cifrele de mai sus nu mai necesita vreun comentariu, situația a fost explicata trist si dur dar adevărat de Gica Popescu  la Prima TV dupa ce Muntenegru, fara 5 titulari, ne-a administrat pe Giulești un 3-0 scurt:

”Mi se pare ridicol să ne apucăm să comentăm evoluțiile echipei naționale din aceste zile. Eu rămân cu o singură impresie: echipa noastră națională atât poate! E trist ce spun, dar acesta este adevărul.”
Astea fiind zise, se înțelege acum si mai bine ceea ce scrisesem demult : Hagi si Petrescu au refuzat postul de selecționer fiindca știau, Boloni - de asemenea stia si ceruse un răgaz de reconstrucție, Edi Iordănescu s-a aruncat si acum trage ponoasele unei demisii complet nejustificate a lui Rădoi, dând de înțeles ca ar cam renunța
Cat despre burleni si stoichiți, pe ei nici in fund nu-i doare, fiind aleși de unanimitatea mediocra a fotbalului nostru, ce poti sa le ceri ? 
In final, remarcând bomboana pe coliva pusa de Ungaria care a distrus Anglia acasă la ea cu 4-0, încercați sa găsiți macar o singura selecționată dintre cele 32 căreia i-am fi putut face fată la CM.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu