miercuri, 8 iunie 2022

De ce avea impresia CTP că poate face mișto de Digi 24...live la Digi 24

 

În ultima-i emisiune dinaintea concedierii, Cristian Tudor Popescu a criticat dur, timp de câteva minute, o gafă făcută de Cosmin Prelipceanu, care a prezentat un clip vechi de 14 ani drept o înregistrare cu un ”recrut rus” vorbind despre războiul din Ucraina si a vorbit despre fake news, spunând că este incalificabil că reprezentanții postului nu au verificat sursa inițială
"E o filmare prezentată ca actuală (...) E vorba de o minciună neagră aici. Un fake news negru, în care nu are legătură nimic cu nimic. Sunt aspecte care trebuie discutate din punct de vedere al meseriei: nu preiei o știre fără să o verifici"
Evident ca e corect ce spune , Prelipceanu a fost si este un gafeur de excepție, autor a multe tâmpenii antologice , dar oare de ce credea CTP, care acum mai e prezent doar pe meta, că poate să facă mișto de #Digi24...live la Digi24 post de la care incasa en-gros prin contract ? Pai cum rămâne cu funia din casa spânzuratului ?
Nicăieri in lumea libera, din USA pana in Australia, un jurnalist nu înjură live pe post televiziunea de care e plătit. Sau, daca o face, își asuma inevitabilul : cui ii face plăcere sa fie înjurat pe banii lui ?



Altfel, recunosc ca, de data asta, madama Budeanu JustLove a nimerit-o misto 😂

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu