sâmbătă, 3 aprilie 2021

Starea de fapt a fotbalului intern : Arena ruinei Naționale vs restul lumii


 

Revenind de la "placerile" externe ale ultimei saptamani la oile interne ( niciun apropo la FC Gigi ! 😏 ) starea de fapt este urmatoarea

O partida din Liga I nu se poate disputa pe Arena Națională din cauza unor defecțiuni la ”cubul” stadionului, tabela de marcaj suspendată,aflată acum la nivelul gazonului, ale carei probleme au apărut din cauza unor datorii acumulate de Compania Municipală pentru Tehnologia Informației la o firma care se ocupă de mentenanța ”cubului”.

Sigur, veti spune, dar cui ii mai pasa de competitia interna de fotbal care nu are decat niste modeste mize financiare si care arunca "marii castigatori" in gura unor lei din Bulgaria, Cipru ca sa nu mai zic Serbia,  care ii bat la fundul gol eliminandu-i constant. Nu contam pe plan european, asta e realitatea.

Dar, revin : de ce am conta cand nici macar mandria Bucurestiului, Arena asa-zis Nationala - fiindca alt nume sau un sponsor nu i s-a putut gasi de 10 ani incoace - e de nefolosit din motive absolut ireale ? 

Guvernul a construit arene moderne care ori nu sunt inca gata - cazul Giulesti, ori nu pot fi folosite - cazul din Ghencea, unde nu vor muschiuletii Min. Apararii cu o echipa prin Liga a III-a sau cazul Arcul de Triumf - unde FR Rugby, prin golanimea PSD-ista, considera ca arena ridicata din bani publici e bun personal ? 

Bref : la asa tara, asa rezultate sportive. Case closed.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu