marți, 20 aprilie 2021

Internați nebunii la locul potrivit nu în Guvern...

 

 

Acolo sunt mai multe lucruri – un secretar de stat care nu știe legislația în vigoare – sunt mai multe lucruri acolo, dar le investigăm pe toate și, ca de fiecare dată, vom avea o concluzie și o prezentăm public

 

Din imaginile cu registrul de intrare-ieșire de la cabinetul secretarului de stat Andreea Moldovan, obținute de Digi24, se poate observa că documentul căruia i-a fost atribuit numărul de intrare 578 a fost adăugat ulterior. Pe pagina următoare se poate observa că exista deja un document cu numărul 578, emis de Forumul Român de Diabet care reprezenta o invitație la un eveniment online. De asemenea, și scrisul este diferit față de celelalte intrări din registru din aceeași zi. ( sursa )

 



 

Dacă e adevărat (și situația prezentată chiar pare foarte reală) e de noaptea minții ( plus natura penală ! ) acestor nechemați USR-iști care, total nepregătiți și fără să mai fi condus ceva la viața lor,  s-au văzut în Guvern, unde au luat-o razna complet. Trebuie să fii cel puțin nebun ca să comiți asemenea  fapte.

Culmea e că alde Barna se cramponează de acești micuți impostori, VeVe și Andreea lui, care acum vor trebui să dea cu subsemnatul la Parchet ( motiv pentru care Tolo turbează... și, vezi erata, dezinformează ).

Dar, de la Murphy citire, ce începe rău se termină și mai rău.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu