vineri, 9 aprilie 2021

HG privind prelungirea stării de alertă : deplasarea în noaptea de Paști permisă până la ora 5.00 dimineața / Pe litoral - grad de ocupare 70%

Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă​ poate fi citita in extenso aici dar as sublinia doar atat
Toate localităţile vor putea să permită circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei, în perioada 1 mai-2 mai 2021, adică în noaptea de Paște, în intervalul orar 20,00-5,00 pentru deplasarea şi participarea la slujbele religioase ( Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând cu data de 13 aprilie 2021) Mai mult, în zilele de 23 aprilie și 30 aprilie 2021, în toate localitățile, operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii îşi pot organiza şi desfăşura activitatea în intervalul orar 5,00-20,00.

Serios, nu mai am chef de absolut niciun comentariu, toate tarile au marit restrictiile in aceasta perioada, unele mergand pana la  lockdown, dar noi - nu, nici vorba de asa ceva.

Urmarea ? Locurile de cazare pentru 1 Mai sunt ocupate aproape în totalitate

Cum campanie electorala nu mai avem prea curand dar Guvernul se comporta ca si cum ar fi compus din Sinodul BOR prezidat de Patriarh, va urez excursii placute pe litoral, cluburile va asteapta pentru selfies. Si pe urma, in fond, sa scape cine poate, sunt de parere ca fiecare cetatean major poate lua decizia corecta

Pe final, ar mai fi ceva : pana la Pastile din 4 Mai mai e destul timp. Garanteaza Guvernul ca rata  imbolnavirilor va scadea sau au dreptate cei care acuza manipularea cifrelor ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu