luni, 12 aprilie 2021

Ministrul VeVe vs șoșoaca național(ist)ă : când legea NU e aceeași pentru toți, decontezi la alegeri

   Aşa e soarta boului (viţel adult) :
   Să stea la poarta "legilor" ( niţel mai mult ) ! 

 

 

 

  • Consiliera : - Ia, pune un pic masca aia! Vlad, pune un pic masca aia ! 
  • VeVe : - Poftim ? 
  • - Pune un pic masca aia, pune-ți masca pe care o ai !   
  • - De ce? 
  • - Discuția e fără măști, la mare, la munte, la nu știu care chestie...

 

Priviți mecla uluită a omului muncii VeVe,  ministru al Sănătății , care a ieșit la declarații simultan ( !!! )  cu premierul , atunci când i se spune că și el trebuie să poarte masca nu doar  Șoșoacă și nu numai când e vorba de apariții TV.

 Ce  scrisesem ieri,  mult înainte să pronunțe Cîțu cuvântul tabu "onoare" ? Că în România  demnitatea e paralela cu demisia ...dar merge mână în mână cu impertinența prostească.

 


Bref : ăștia sunt, atâta îi duce capul, atâta pot, cu astia să defileze herr Klaus Werner , fiindcă  oricum diferențele față de covidioata națională au devenit insesizabile pentru o pulime căreia i se cere să respecte legile atunci când miniștrii nu o fac. 

( Nu mai comentez faptul ca daca un ministru al Sănătății PSD-ist ar fi comis faptele lui VeVe, fanaticii USR s-ar fi legat cu lanțuri de Palatul Victoria cerandu-i demisia, Tolo fa-te ca nu stii ! )

In final o remarca en passant :  a sarit vioi  sa linga  clanta PSD si Rimel Palavra, cu un sondaj sociopologico-burtologic care da PSD cu 35% la ipoteticele alegeri de...maine. Absolut fals fiindcă  mâine nu pot fi decat în burta lui flămândă, dar dacă va avea răbdare, prin toamna PSD poate lua împreună cu AURiferii minim 55. 

Mark my words, am prezis dinaintea formarii că aceasta "coaliție" de conjunctură va prinde Paștile dar nu  și Crăciunul...


 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu