sâmbătă, 17 aprilie 2021

Un diagnostic pentru USR : paranoia sau mania persecuției

 

"Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște"- Stefănuț Laura*

 

VeVe s-a prezentat cu amanta* ( ex-jurnalista din care am citat la inceput si care a postat o enormitate hazlie gen Fecioara Maria la crucea de pe Gologota )  la conferinta care a succedat demiterii si a acuzat, desigur fara probe, mafia care ar vrea sa puna mana pe nu stiu care miliarde de prin spitale. 

Madame Clotilde, la randul ei, a acuzat televiziunea Digi24 fiindca, apartinand trustului Digi - provider de cablu si internet ,  ar fi atacat-o ( evident fara nicio vina ) fiindca a dat jos cablajele de pe stalpi. Desigur ca si in sectorul 1 pastorit de madame si alte companii ofera internet dar ...

Ce vreau sa spun de fapt e ca USR & fanaticii  suporteri nu accepta niciun fel de critica din partea nimanui din afara. Doar ei,"oamenii noi", sigur unii cu un bogat trecut in alte partide sau institutii, sunt cei mai curati, cinstiti, buni de pusi in icoane si restul lumii "vechi" e rea, invidioasa si ii ataca. CTP le compara fanii cu cei ai  AUR, daca nu sunt cumva si mai rai decat ei.

Ori prieteni, toate acestea se numesc paranoia sau mania persecutiei. Daca nu ma credeti, intrebati-l pe "medicul" specialist VeVe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu