vineri, 16 aprilie 2021

Justiția română : bine școlit de Latrina 3, Ionuț Jegulache l-a învins în instanță pe Liiceanu

Sentinţă definitivă în procesul scriitorului Gabriel Liiceanu vs Ionuţ Cristache :  Curtea de Apel a respins apelul lui Liiceanu şi i-a dat câştig de cauză lui Cristache. 

Bref, povestea e următoarea : 

  1. Liiceanu a scris un text în 2017, intitulat „Scuipaţi aici!” TVR în era infractorilor, din care citez „...am fost târât într-o mocirlă amenajată pe ecran, cu securişti şi infractori, sub numele România 9. Emisiune făcută de un domn Ionuţ Costache” 
  2. Cristache a răspuns pe facebook  :  „Eu nu am plecat niciodata urechea la faptul ca ati fi fost “detasat” pe langa Noica, la faptul ca ati fi furat texte ca un pungas si ca ati fi plagiat sute de pagini, la faptul ca ati fi primit editura Humanitas (fosta Politica) de la stat, cu tot cu patrimoniu, la faptul ca i s-au sters datorii de milioane editurii Humanitas” 
  3. Liiceanu l-a dat în judecată și sentința definitivă s-a dat în favoarea deșeului TVR.

De ce sentința de mai sus ? Simplu.  Școlit la academia de presă a Latrinei securistoide, golănache a fost extrem de atent să-și folosească cuvintele cu grijă - vezi sublinierile din text. 

Restul e doar jegul de pe obrazul cucoanei legate la ochi, care, asta e viața, aplică legile scrise de infractorii din Parlament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu