joi, 29 aprilie 2021

Halep : eterna și fascinanta mahalageală românească vs portdrapelul la J.O. Tokyo 2021

În primul rând, încă nu se știe cu siguranță dacă J.O. se vor desfășura la Tokyo între 23 iulie - 8 august, dar iată un blogger/ex-jurnalist , Nourescu Andrei,  punând problema așa "FedCup ba, portdrapel da ?" - de fapt un fel de "Lasă pretențiile, Halep" dar fără să aibă tupeul să o scrie explicit. Evident că imediat au  sărit să comenteze pe facebook haterii de serviciu, în frunte cu o ex-înotătoare ajunsă la 45 de ani, Câșlaru Beatrice. ( Poate și alții dar de regulă nu zăbovesc la comentarii ).

Acum, răspunsul pentru madam Beatrice ar fi simplu : fiindcă Halep este fără discuții inutile singurul nume de sportiv român cunoscut la nivel mondial de mulți ani de zile. Exemplele lui Nourescu, Ana Maria Brânză sau Marian Drăgulescu, de altfel onorabile, sunt doar de umplutură ca si abureala din postarea tip "Halep, eu te iubesc, dar..."

Întrebarea e alta : dacă să zicem că pe blogger îl mai înțeleg, a scris omul pentru puțină notorietate și trafic, pe Câșlaru de ce a mâncat-o să se bage în acea ciorba cu iz mahalagesc, doar pentru că e și ea o româncă neaoșă și plictisită ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu