vineri, 23 aprilie 2021

2021 va readuce ✡ sub forma V ?

De cateva zile ma urmareste o idee oarecum SF, totusi nu foarte departe de posibil,  desprinsa din diversele stiri de pe glob, in care diverse chestii pana acum normale, deja se impart intre Vaccinati si nevaccinati, cea mai teribila fiind accesul la munca ( plus multe altele, de tot felul, de la transport la calatorii, etc. )

N-au trecut decat vreo 90 de ani de cand lumea a fost impartita intr-un mod aberant, atunci cand o parte insemnata  a fost obligata sa poarte in piept Steaua lui David - ✡ - ca simbol al unei specii care in mintea bolnava a unora  trebuia eliminata si careia i s-a interzis incetul cu incetul accesul in public pana i s-a construit spatii speciale. Stim ce Holocaust a urmat.

Acum, repet poate fi doar o impresie personala, in numele pandemiei unii  ar dori sa imparta lumea in Vaccinata sau nevaccinata,  ( asta probabil insemnand un mare V pe piept sau in acte ? ) si cine stie cate alte, sper eu doar idei SF, cu toate ca, de regula in urma pandemiilor si/sau razboaielor,  au aparut extremismele de tot felul.

Om trai si om mai vedea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu