vineri, 9 aprilie 2021

A.U.R. - Coloana a 5-a a Moscovei ? Nicio noutate, are cuvântul товарищ Georgescu Călin

Declarațiile tovarășului Georgescu Călin -  premierul visat de Simion George & A.U.R. -  făcute la  ”Madalin Ionescu Show de la  Metropola TV aka Pandele Firea PSD TV  

  • ”Situatia din Ucraina este in mod clar manipulata, in interesul de a declansa un conflict care sa ajute financiar complexul militar al Statelor Unite, industria militara a SUA"
  • ”Complexul militar industrial american este interesat sa impinga catre un conflict – si vor fi ajutati nationalistii extremisti din zona. Va aduce un mare profit – asa cum aduce si asa zisa pandemie in lume”
  • ”Romania nu poate ignora asa ceva, numai ca nu este pregatita cu absolut nimic. Sansa Romaniei este intelepciunea ruseasca
  • ”Pe de alta parte, Rusia stie sa-si protejeze cetatenii – si, probabil, exemplul Crimeii va fi preluat ad litteram pentru regiunea Donbass. Rusia este extrem de bine pregatita – si nu cred ca va cadea in plasa intinsa pentru generarea unui conflict, dar in acelasi timp nici nu se va lasa mai prejos daca lucrurile vor escalada.
  • Rusii sunt cei mai buni șahiști din lume – si asa vor ramane – si stiu cand o capcana este intinsa."

Limitându-mă doar la ultima prostie, rușii nu mai sunt  de vreo 20 de ani și mai bine lideri mondiali în șah, zic doar :  hai siktir la Moscova, nea Căline. Restul discursului parcă desprins din propaganda sovietică a anilor '60 - '70 nu merită alte comentarii.

Altfel, evident că tembelismele rusofilului товарищ Georgescu vomate la Pandele Firea PSD TV au fost redate pe larg de Sputnik, platforma de propagandă a Rusiei.

Faceți doar un mic efort de gândire  și imaginați-vă cam ce ar însemna venirea ăstora la guvernare...





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu