miercuri, 26 august 2020

Trei pentru sectorul 2 , azi Onțanu Neculai

Candidez pentru că Sectorul 2 al Capitalei a fost lăsat în paragină. Merg pe stradă şi mă roagă oamenii să mă întorc, pentru că actuala administraţie şi-a bătut joc de locuitorii Sectorului 2 al Capitalei. De la salubrizare, până la investiţii, edilii actuali nu au făcut nimic. Când voi reveni la Primarie, primul lucru pe care il propun va fi anularea taxei de habitat, o aberaţie din punctul meu de vedere. Al doilea lucru va fi să propun continuarea proiectelor de infrastructură lăsate de mine şi neterminate de actuala administraţie. Pasaje rutiere, reabilitarea şcoliilor şi continuarea anvelopării blocurilor...
Onţanu a fost primarul sectorului 2 timp de patru mandate, ales în anii 2000, 2004, 2008 şi 2012 dupa care, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită de la Cristi Borcea, s-a dat la fund cu tot cu UNPR apevistului gheneral-penal de carton Oprea.
Dar, spre deosebire de contra-candidatii pe care ii desfiinteaza scurt in citat , Ontanu a mai produs cate ceva si lumea ( mai ales pensionarii pe care se bazeaza PSD )  nu cred ca l-a uitat. Problema lui majora e ca nu poseda structurile unui partid solid in spate, avantajul lui e ca are in mod sigur sau macar cunoaste foarte bine ( cel putin la fel de bine ca PSD )  toate parghiile de la "firul ierbii". Daca ar fi venit din partea PSD, ar fi avut lejer prima sansa dar PSD l-a preferat pe traseistul liberal D.C.Popescu ( acuzat de USR si refuzat de PNL, iata, pe buna dreptate ). Dar evident Ontanu are si destule bube majore in cap, contractul cu Supercom fiind doar una dintre ele.
Competitia va fi stransa si e chiar dificil sa anticipezi un scor dar, atentie mare Ontanu va imparti acelasi electorat cu Popescu.
As for me, inca am dubii majore daca merita stampilat vreunul , mai vedem...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu