vineri, 28 august 2020

A început campania electorală...și odată cu ea promisiunile cvasi-imbecile : Tăriceanu vrea Columna lui Traian ( nu, Băsescu ) și să îngroape total sistemul de încălzire




Dar printre 1001 de poze afisate de toate partidele dupa miezul noptii alaturi de 1001 de activisti mascati regulamentar, catindatii s-au lansat in ditirambe ramolite, campion fiind fireste acelasi Calin Anton Constantin aka Ramoliceanu


  • Reamenajarea Pieţei Victoriei, unde este sediul Guvernului, prin amplasarea Columnei lui Traian în Piaţa Victoriei
  •  Aş vrea să facem nişte trasee verzi în Bucureşti. Primul parc care trebuie redeschis publicului prin dărâmarea gardurilor este Parcul Cotroceni, împreună cu parcul de la Palatul Parlamentului. 
  •  Dacă facem un calcul aproximativ, ne trebuie 480 de ani să refacem tot sistemul de termoficare din Bucureşti. (...)Să folosim banii pentru a subvenţiona achiziţia de centrale individuale de apartament. Vă dau un exemplu amuzant : la mine, în blocul în care stau, s-a stricat liftul şi stau la ultimul etaj. Înţelegeţi ce bucurie am, dar nu numai eu, şi ceilalţi colocatari. Cam acelaşi lucru se întâmplă şi când ţi se strică centrala de bloc. Tot blocul rămâne fără căldură.
Trec peste faptul ca nu exista "centrala de bloc" ci doar centrale ( puncte termice )  de zona, ramolitul asta , distrus de faptul ca trebuie sa-si miste curul gras pe scari, nu are de unde sa stie asa ceva.
Dar cine sa il intrebe : ok, bravos ramolo-boy, buna idee, dar cam in cati ani  ( nu mai intreb cu ce firme  ) schimbi tevile de gaze ca sa montezi centrale de apartament in toate blocurile din Bucuresti  ?
Si, bomboana de pe coliva prostanacului cu idei  : pana sa se rezolve totul ( adica minim vreo 15-20 de ani ) ...cu ce incalzesti tot orasul, nu cu acelasi sistem, idiotule ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu