joi, 27 august 2020

Ce l-a recomandat pe Radu Mihaiu - USR la Sectorul 2 și de ce nu merită să te deranjezi la vot pentru niciunul dintre candidați


  • De ce Barna a mers, in negocierile cu PNL la Capitala, cu candidatura lui Mihaiu, un ilustru necunoscut, mai ales ca liberalii aveau deja un nume puternic pentru acest sector, Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar si care se afla in pole position ? De ce Barna a sacrificat-o pe Ana Ciceala, care trebuia sa candideze la sectorul 3, lasand acest loc, PNL-ului, tot unui noname…? 
  •  Mergand usor pe firul firmelor si CV-ului lui Radu Mihaiu aflam ca Dan Barna si Radu Mihaiu se stiu foarte bine din Guvernul Ciolos. Mai stim ca Mihaiu a primit si un puternic sprijin din partea europarlamentarului Cristian Ghinea, unul dintre cei mai influenti USR-isti (...) 
  •  Activitatea profesionala a lui Radu Mihaiu, este, de asemenea, o nebuloasa totala. El este prezent in mai multe firme, de 20 de ani, atat ca administrator, dar si ca actionar, mai toate fara activitate, fara bilant contabil, fara niciun angajat, fara cifra de afaceri. 
  •  Radu Mihaiu a devenit, suprinzator, un mic ”burghez” din activitatea sa privata de programator, dupa ce a ocupat functii inalte in Guvernul Ciolos ( consilier si secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene).


Restul cititi intr-un articol foarte interesant ,  extrem de bine documentat aparut  pe un site care NU apartine PSD.
Altfel, niciunul dintre cei trei candidati cu oaresce sanse nu merita stampilat asa ca n-au decat sa-si rezolve activistii de la partide problema cum vor, ar fi o batjocura sa girez pe vreunul dintre cei trei : un ilustru necunoscut no-name fara niciun merit in sector, un penal PSD-UNPR sau un traseist "ribelal" notoriu care a ajuns acum sa se pupe cu Firea.
Vot ? Canci.
Stampilez Nicusor ca sa salvam orasul de mahalagioaica Firea si in rest nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu