duminică, 23 august 2020

Congresul PSD online : săraci, oameni fără studii și pensionari...plus un pontănac și bancul "Unul alb & unul negru"

"Să recunoaştem că pe noi ne votează săracii, pensionarii, oamenii în vârstă, oamenii fără studii. " - (a)Dâncu Vasile

„Doar PSD reprezintă stânga românească şi valorile sale"- Ciolacu Marcel


„PSD a rămas, din păcate, sub influenţa oamenilor şi culturii politice din Epoca Dragnea ! Dacă doar se «vopseşte gardul» cu Grindeanu şi Dâncu - dar «înăuntru e tot leopardul» ( adică hienă) din ultimii ani va fi greu să avem curând o stânga modernă şi unită!”- Ponta(nacu) Viorel

Conform sociologului Dâncu Vasile, ganditor sociolog socialist-de-caviar din Cluj, tip care face scoruri cu o cifra in alegeri săracii, oamenii fără studii și pensionarii compun electoratul PSD.
Întreb atunci o singura chestie : ce interes ar mai putea avea PSD sa scoata romanii din saracie sau din bezna analfabetismului ? Caci despre pensionari, nu mai discut, ies saracii si singuri din sistemul in care le construia PSD opt spitale in ultimii 4 ani...pe hartie.
Bref : asta e stanga moderna post-epoca-Dragnea la care viseaza cel care l-a propulsat pe puscariasul daddy catre sefia PSD si...Rahova, pontanacul Viorel  ?
Bine, atunci pa si hai siktir cu melcii si stanga voastra dar nu inainte sa ilustram bancul ala vechi "Cum pizda ma-sii , unul alb si unul negru ?!" plus un meme citand (  101% real ! )   din  elucubratiile  mahalagioaicei-congresmene din Voluntari, cea careia ii e rusine de sigla PSD... dar a fost aleasa vice-presedinte.


PS
Monden : tocurile rosii asortate la posetuta-plic neagra, nepretuite de fasionizdele din Voluntari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu