joi, 6 august 2020

Primarele - gheneral al pontănacilor nu face politică, serios ? Madama Cataramă - Alberts catindata lui Victor Viorel la sectorul 1


Alianța electorală formată din noul partid al primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, București 2020, și Pro România, partidul condus de Victor Ponta, l-a anunțat pe generalul Ioan Sîrbu, fost director al Spitalului Militar Central, drept candidat la Primăria Capitalei. De asemenea, soția lui Viorel Cataramă, Adina Alberts, a fost anunțată candidatul alianței pentru Primăria Sectorului 1.

Nu stiu cam cat de "visator" este dom' doctor gheneral traseist Sîrbu, care in 2016 candida in alegeri pentru PNL, dar cu siguranta e putintel cam tampit cand se afiseaza langa alta catindata "medic" madama Alberts - Catarama, muiere care de altfel nu crede in coronavirus si raspandeste ca si podoaba - sot Viorel teoriile conspirationiste gen Sputnik.
Altfel devine hazliu cand ne este prezentat ca-candidat care nu face politica fiindca-cam asa e : nu face decat o data la 4 ani.
E si mai hazliu daca te gandesti cu care Consiliu General ar vrea nea gheneralul sa conduca Primaria , cu acela in care, cu mare bafta, pontanacii  lua 5 maxim 8 % ?
Bref : are mana buna la alegerea candidatilor medici Victor Viorel, dupa Oprescu, acum a gasit si alte caricaturi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu