luni, 24 august 2020

Dan Cristian Popescu dându-și singur în cap cu un autogol aca2ă



Nu ma voi dezice de afirmatiile trecute : da,  nu neg, DCP a facut ceva treaba in sector ( cel putin prin zona mea ) dar a ignorat complet alte aspecte crancene ( apa calda sau caldura, generos oprite in ultimii ani de Pandele-Firea-PSD alaturi de care a ajuns sa se pozeze acum ) , mai nou agita iarasi  subiectul "anveloparilor blocurilor" trimitand ravase de dragoste asociatiilor de locatari de care a uitat total din 2018 incoace si iata-l acum batand gazoanele sectorului cam asa :




Acum, ca omul e dinamovist e optiunea lui ( si Ontanu-UNPR-PSD procedase la fel cu fanii din galerie pe care ii foloseau ca aplaudaci - urlatori la mitinguri ) dar cu totul altele sunt intrebarile :


  • "pasiunea pentru Dinamo a locuitorilor sectorului nostru", serios ? Sectorul are vreo 375 mii de insi, are vreo statistica cati dintre ei detesta Dinamo fiind, logic, fanii altora cluburi ? 
  •  deci din ce fonduri crede ca va sponsoriza lucrarile , din taxele adunate de la toti locuitorii ? Si daca in consiliul local, in care PSD nu va obtine mai mult de 25-30% nu se va aproba asa ceva, va cere bani de la viitorul Guvern, foarte posibil,  al PNL-USR ? M-as mira sa ii si obtina.
Totusi, ca un reminder : Dinamo e si un simbol al clubului militarizat creat de comunisti ( ca si Steaua ) in 1947.
Concluzia e una singura : cam asa iti iei adio de la destule posibile voturi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu