sâmbătă, 22 august 2020

Altă rasă de porc din PSD : romașcanul cu barbă si o pulă-n curul presei înaintea Congresului online






  • "Nu mai putem permite perpetuarea prostiei ! Nu mai putem permite perpetuarea incompetenței ! " - romașcanul cu o zi inainte citind asa-zisa "motiune de cenzura" 
  • "O sa primească o pulă-n în cur toți!" - romașcanul, când nu mai era la tribuna Parlamentului ci in Kiseleff , in troaca din care i se da de mancare
  •  ”#scuzepublice. Azi, înaintea conferinței de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacție exagerată care, totuși, fiind în spațiu privat și într-o conversație privată, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică și, în consecință, îmi prezint scuzele de rigoare. Repet, daca a existat o ieșire nepotrivită...” - acelasi porc romașcan mimand  niste "scuze"
Porcul fiind de fapt doar un dobitoc mincinos s-a prefacut a nu ști ca spatiul din Kiseleff nu e unul privat, moștenire de la coana ma-sa, ci fiind platit cu multe milioane de euro din bugetul tarii devine spatiu public . Cat despre scuze sa fim seriosi, porcul nu e convins ca are motive,  se pare ca in mintea lui a fost doar o scapare nepotrivita
Dar daca, cine stie, va doriti o pula-n cur la nivel national, stati acasa și nu votati, fiindca e foarte posibil ca votantilor PSD sa le placa sa stampileze constant orice porc și colegii lui din troaca PSD  l-ar trimite imediat pe romașcanu ca ministru al Culturii.
Oh wait, chiar a mai fost...
P.S.
Totuși daca vreti sa aflati cu precizie care televiziuni sau situri se afla pe statul de plata al porcilor PSD, vedeti care "jurnalisti" nu au dat stirea de mai sus ( incepeti cautand-o pe siturile lui Buble, Chirieac si Koroiu ) si care vor transmite azi frenetic congresul-circ-online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu