joi, 13 august 2020

Cine-i acoperă pe interlopi? Şefi din Poliţie şi politicieni, pe listă

Un comunicat de la Divizia specială anticlanuri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucureşti (DGPMB) din care se pot  intelega destule insa multe nume de politicieni sau politisti nu sunt date... :


  •  „Noi, polițiștii din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale dorim să ne manifestăm nemulțumirea față de numeroasele atacuri și denigrări care ne-au fost aduse în ultimul timp în presă. Suntem un serviciu relativ nou (înființat în anul 2013) și funcționăm cu mai puțin de 40 de polițiști care trebuie să se ocupe de toată problematica infracțională de la nivelul Bucureștiului în ceea ce privește așa-zisele clanuri. 
  • Am fost și încercăm să fim o echipă de profesioniști care nu are alt scop decât acela de a face curățenie în București și a asigura ceva mai multă siguranță cetățeanului. (...) 
  • În prezent se duce o luptă pentru discreditarea și desființarea noastră atât din interiorul poliției cât și din partea lumii interlope care, prin intermediul relațiilor în toate sferele, încearcă să ne determine să ne oprim din activitatea noastră. 
  • Suntem cunoscuți în lumea interlopă ca fiind structura care a cercetat și efectuat arestări în rândul tuturor marilor grupări / clanuri din București (Duduieni, Pieni, Carani, Sportivi, Ștoacă, Chira, Calu, Cămătari, Vancică) iar numele nostru sperie orice reprezentant al lumii interlope. (...) 
  • Rezultatele bune sunt obținute împreună cu colegii noștri din DGPMB, cu procurorii de la toate structurile de parchet din țară, precum și alți polițiști de la structuri partenere. 
  • Nu cerem decât să fim lăsați să ne facem meseria și să nu mai fim denigrați în mod nejustificat pe baza unor informații false care provin de la persoane ce urmăresc să creeze dezordine în societate doar pentru obținerea unor funcții sau, în cazul infractorilor, pentru asigurarea unui climat propice.
Integral aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu