joi, 13 august 2020

Madam Anisie o fi mai fericita, acum ?

Comunicat : "Peste 100 de membri ai filialei PNL Sector 2, reprezentând mai mult de jumătate din organizație, și-au depus demisiile în cursul zilei de miercuri, 12 august 2020 si au decis să îl sprijine pe Dan Cristian Popescu, care va candida la Primăria Sectorului 2 susținut de PSD."

Dar nu cred ca Anisie Monica ( ministra Invatamantului !!! )  se simte prea confortabil chiar in conditiile in care sustine ca ar fi vorba doar de 24 de insi.


Ghici ghicitoarea mea, ce scor face DCP sustinut de PSD vs Mihaiu sustinut de PNL-USR ? In plus,  in ecuatie se mai afla si Ontanu.
Altfel,  subscriu 101% la un dintre comentarile citite acolo, marea majoritate fiind ale postacimii PSD,  blocul in care locuiesc fiind de asemenea in acelasi stadiu, programat si apoi amanat de 2 ani si ceva fara absolut nicio explicatie de la cineva din Primarie...

Doi mincinoși ( primarul si viceprimarul DCP ), care în Iunie 2019, într-o ședință la Primăria Sect.2-Bucuresti, în prezența a 100 de președinți și administratori de Asociatii de proprietari din Sect.2, promiteau ca in luna August sau Septembrie 2019 vor reîncepe reabilitarile termice ale blocurilor de locuinte din Programul IV- Sector 2. Numai minciuni. Nu merita sa fie alesi (vezi DCP).
Cum m-am saturat de 4 ani de minciuni , repet : vot canci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu