luni, 3 august 2020

Gogorițele circului Băsescu au revenit live la TV



Din bancurile debitate la Digi24 de acest omulet trist care pare foarte plictisit :

  •  - PMP-ul nu este un partid din care eu mai fac parte. Deci, motivația „Nu vrem cu Băsescu” nu mai poate funcționa. 
  • - obiectivul meu major este să dau o mână de ajutor PMP-ului, dar poate că vreau să dau și o lecție USR-ului. 
  • - PMP este un partid care obține constant între 8% și 10% la București, de când s-a înființat, foarte probabil cineva își dorește ca Nicușor Dan să fie văduvit de aceste 10 procente în competiția cu Firea. 


Sa rezumam : Basescu nu mai e demult membru PMP dar asteapta sa vada decizia "sefului" Tomac in timp  ce viseaza ca poate castiga ceva cu cele maxim 10% cu care se lauda ? Care decizie, cunoaste careva vreun alt membru PMP capabil sa candideze ?!?
Make no mistake, pentru refuzul USR  de a acccepta PMP  exista ddestule explicatii simple


  1. USR n-ar fi dorit sa se faca aceasta coalitie dar a fost speriat de faptul ca, fiind intr-o cadere constanta in sondaje , un esec li s-ar fi pus in carca.
  2. felia de cascaval era cam prea mica si USR, care oricum a obtinut mult prea mult din ea,  nu a vrut sa o imparta si cu Basescu.
  3. vechea zicala despre Securitate e mereu de actualitate "Copiii sefilor nostri vor fi sefii copiilor nostri". Famigliile Nasui ( sef USR Bucuresti ) sau Barna stiu foarte bine de ce...
Astea find zise, inchei la fel cum am scris si sambata, PSD & Firea se bucura de acest scenariu , iata-l pe noul lor "aliat" : Basescu pe care, ce sa vezi, vechiul dusman din PSD penalul Mitrea Miron chiar il crediteaza cu sanse.
Ghici ghicitoarea mea, Comandante Base, oare de ce ?...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu