marți, 18 august 2020

Sunet de cătușe prin Voluntari, ghici catastroFirea pentru cine ?

Primăria Capitalei a cumpărat în 2017, la propunerea Gabrielei Firea, un imobil în valoare de 1,6 milioane de euro. Legătura dintre agenția imobiliară prin care s-a făcut tranzacția și adresa de domiciliu a primarului Firea ...


  • 19 decembrie 2017 – Primarul Gabriela Firea propune CGMB achiziția Cinematografului Lumina contra sumei de 1,6 milioane de euro. Ofertă era înaintată Municipalității de către societatea Espaco Investment, administrată de Constantin Nimară. 
  • 19 decembrie 2017 – Societatea Espaco Development, care are același administrator cu Espaco Investment (Constantin Nimară), funcționează la o adresă din București, pe strada Clucerului, într-un apartament deținut în proprietate de Tudor Imob Media, companie controlată de Gabriela Firea. Tot aici figurează adresa de domiciliu a primarului general. Pe 23 ianuarie 2013, firma Espaco Development închiria de la societatea Tudor Imob Media SRL (Gabriela Firea – asociat la acel moment cu 86,96%) apartamentul 5, cu o suprafață de 200,02 mp, dintr-un bloc de pe strada Clucerului pentru suma de 1.200 de euro pe lună. 
  • 19 decembrie 2017 – Tudor Imob Media, societatea controlată de Firea, semnează un antecontract de vânzare-cumpărare pentru apartamentul din Clucerului, către o o familie care locuia deja în bloc, parafarea actelor urmând a fi făcută în aprilie 2018.

    Detaliile povestii le gasiti aici totuși mie unuia povestea îmi cam miroase a cătușe...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu