vineri, 21 august 2020

Mare dragoste mare între consiglierii PSD propuși de Firea : Dinu Cornel vs Petre Roman sau nebun vs rusofil


  • „Eu am stat în aceeaşi încăpere cu Ion Iliescu în noaptea de 22 spre 23 decembrie, la Televiziunea Română, de la 9 seara până dimineaţa la 7:20.(...) Petre Roman a fost cel care, într-o rusă perfectă, a vorbit la telefon cu consulul Uniunii Sovietice, solicitând intervenţia trupelor sovietice. Domnul consul a explicat clar: «Nu ne amestecăm. Trupele sunt debarcate, în două ore sunt în centru, dar nu ne putem amesteca»” - Dinu Cornel, în 2010, la B1 TV. 
  •  „Toate declaraţiile lui Dinu sunt formate numai din minciuni sfruntate şi absurdităţi. Chestiunea cu trupele sovietice. E o nebunie. Ma întreb dacă mai are o judecată normala. (...) Cornel Dinu a cerşit să fie în primul guvern provizoriu, să fie ministru pentru sport. A ajuns pe post de secretar de stat. Dar a fost un element foarte slab al guvernului”- Petre Roman despre Cornel Dinu.
Dar ce sens ar mai avea sa comentezi aceasta lista deschisa de niste epave demult duse cu sorcova dar asumate de Firea, Ciolacu si PSD ?
Atat i-a dus capul sa le propuna idiotilor capabili sa ii voteze deoarece, pentru cineva intreg la cap, lista ar fi doar o gluma proasta.
Meme-ul Digi24 explica totul...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu