miercuri, 27 septembrie 2023

"S-a terminat cu șmecheria" ? Nu și pentru frații de cruce Drulă & SiEmion

Astăzi, se termină cu șmecheria! Astăzi, Guvernul pe care îl conduc își asumă răspunderea tocmai pentru că România nu-și mai poate permite să se bazeze doar pe munca celor cinstiți, a celor care își plătesc corect taxele și impozitele la stat. Iar, pe ceilalți să nu-i deranjeze nimeni! De astăzi toată lumea va plăti în funcție de cât câștigă! Nu poți fi milionar, dar să plătești taxele la echivalentul salariului minim pe economie!
Să creadă premierul Ciolacu așa ceva fiindcă în timp ce-și anunța măsurile economice frăția de cruce a celor fără nicio treabă, drulăiași și auriferi făceau laolaltă singurul lucru de care au fost și sunt capabili : scandal cu plăcuțe și lozinci.
Nu e de mirare ca mai vechiului pupincurist, sociopologul Rimel Palavra i-a mirosit a bani și mai nou  ridică în sondaje gașca de mai sus visând la noua coaliție a tembelilor, deh, daca generația lui n-a avut parte de pontănaci sunt buni și nebunii.
Ca opinie personala : nu mă dă deloc pe spate coaliția actuală PSD-PNL, dar e capabil careva să-mi arate altă coaliție funcțională  acum sau după 2024 ? Aștept cu interes sa o văd...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu