duminică, 3 septembrie 2023

O bătaie de joc cu tovarășa Justiția

Judecătoria Craiova a dispus eliberarea condiționată, după doar un an de închisoare, a lui Mihai Dafinescu, fiul judecătoarei Elena Dafinescu de la Tribunalul Gorj, deși acesta primise patru ani și șase luni de detenție pentru ucidere din culpă. 
Motivarea de la Craiova  ? 
  • ...petentul a stat în detenţie în perioada cea mai frumoasă a vieţii sale, considerată etapa de graţie în existenţa oricărui individ, perioada de maximă înflorire, dar când înţelepciunea necesară pentru a lua hotărâri remarcabile în ceea ce priveşte viitorul, adeseori lipseşte, iar voinţa de afirmare şi putere generează convingerea că totul este accesibil”.
  • „petentul s-a aflat în detenție și arestat preventiv sau în arest la domiciliu şi pe durata a pandemiei, iar impactul emoţional generat de epidemia de COVID-19 a fost indubitabil mai mare pentru o persoană aflată într-o astfel de situaţie” 
Da chiar așa,  a scris CTP, de ce să facă pușcărie odrasla Justiției ? 
  


 
Pentru că a călcat o râmă cu mașina? Pe vremea lui Ceaușescu, săracul, n-ar fi făcut nicio zi de închisoare. Atunci nu se pomenea o așa bătaie de joc față de tovarășa Justiția. Și râmele erau necuvântătoare. Îl punem în libertate pentru că menirea noastră e să facem dreptate Justiției 

Make no mistake, cândva într-o bună zi, sigur se va întâmpla ca  ruda unei victime să își facă dreptate cu o armă. 

Țineți minte...



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu