vineri, 22 septembrie 2023

Mangalita Șoșoacă l-a violat cu gura pe javra imorală Simion ?!

 


Dupa care mangalița națională s-a dezlănțuit pe Meta

  • ”Simioaneeeeee, Iudăăăăăăă! Imoraluleeeee! Calci pe cadavreee! Puteam să iert câteva derapaje, aș fi putut să accept cât de cât chestii politice, limitat și alea, (exclusiv pt interesul țării), dar să dai într-o fetiță pe care javrele tale nenorocite, brutele tale interlope de care te-ai înconjurat ducând în derizoriu ideea de patriotism, naționalism, luptă contra sistemului și partidul pe care ți l-am băgat în Parlament cu Rețeaua Profesioniștilor (eu te-am băgat, eu te scot), asta nu ți-o voi ierta niciodată”
  • Nemerniculeeee, trei – 3- brute, animale pe care le aperi, au violat o fetiță inocentă care a crezut în ține, mizerie umană ce denoți a fi, au îmbătat-o și sigur au drogat-o, și tu în loc să îți ceri iertare, să ajuți familia, urli că îți denigrează tinicheaua??? 
  • Tu denigrezi politica și îi îndepărtezi pe oameni de luptă, luând exemplu de la javrele fsniste, globaliste, lgbtiste, distrugi ideea de familie și copii. Nu a fost de ajuns că ți-ai bătut joc de nuntă tradițională românească, ți-ai bătut joc de copiii României, ducându-i pe drumul pierzaniei, ca al tău, un trântor și un pierde-vară care a demonstrat că nici Dumnezeu nu mai are!”
Nimic de adăugat , nebuni au fost, nebuni sunt încă...și alți nebuni îi vor vota, țineți minte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu