joi, 14 septembrie 2023

Harneli despre drone cu dilimandroasa Dănuța Guțilă & tonomatul lui Ghiță

  • De trei zile primesc sute și sute de mesaje pe zi din Tulcea, din Dobrogea, din Deltă, în care oamenii mă roagă frumos să le spun dacă începe sau nu războiul în România.
  • Unu care n-are nicio treabă cu asta, te-a chemat, mă, pe tine Putin și ți-a spus ție că bombardează cu drone, că vine, că intră în România, ți-a spus ție așa ceva, te-a chemat pe tine?


  • Despre ce vorbiți mă? Nu există nimic. Totul este o harneală, căutăm bucățele de traforaj pe câmpuri și panicăm oamenii că începe războiul.
  • Du-te, bă, preia tu Wagner, băi, nebunule! Du-te, preia tu Ucraina, du-te undeva, du-te din țara asta și lasă-ne în pace
Când nu își arată farmecele suită pe măsuțele din magazinul veșnic gol, influensărizda psiho citește sute, poate mii de mailuri pe care și le auto-trimite ( probabil din Deltă unde tot lipoveanul are net ) ca să aibă ce povesti ciumecilorlui  Ghiță, dispuși să îi asculte "harnelile" de mahala. Altfel cam 95% din tot ce compune din plictiseală pentru Instagram par a fi doar efectele unei medicații greșite prescrise pentru mitomanie / paranoia.
Ciolacule, ține minte : pe mâna ăsteia veți pierde procente cu brio, fana lui Putin aka madama Guțilă e doar  o trompetă perfectă pentru AUR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu