sâmbătă, 8 mai 2021

"Femeia nu e om" - despre discriminare cu IPS Mache vs C.T.P.

  1. Mache despe femeie "Aceasta este condiţia ei. Ea nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale. Cum să fie discriminare? Aceasta este femeia. Ea a început păcatul. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri" 
  2. CTP despre femeie  " În cazul femeii decretarea unei „zile” nu înseamnă altceva decât confirmarea aserţiunii „femeia nu e om” – un adevăr mult mai profund decât pare.(...) Cu atât mai mult cu cât femeile, de fapt, nu gândesc. Cu excepţiile de rigoare, la fel de dese ca pinguinii albaştri, ele mimează gândirea omenească (...) Cum spuneam, femeia e mai departe decât bărbatul de ceea ce se numește om.  " 
  3. CTP despre Mache  "Eu spun că este un sac cu rahat.Tot ce a făcut acest individ, pentru că asta este o încununare ce spune acum despre femei, despre femeie, insul ăsta, nu mai amintesc, am discutat aici, în emisiune, cine este specimenul. Nu știu ce aș mai putea să spun despre această dihanie"

Uite din cauza asta și eu pot să spun că CTP e un sac cu rahat. Dar probabil că femeile care l-au părăsit toata viața știau ceva. 

Despre rest trebuie să se ocupe CNA, fiindcă moderatorul Pândaru Claudiu - Digi 24 a tăcut mâlc.

I rest my case. Presa ca un sac de căcat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu