luni, 10 mai 2021

Ioana Mihăilă recomandă AstraZeneca sau parizerul prăjit ?

 

Chestionată pe un ton foarte serios de un anume Zachmann,  "ce este mai periculos pentru sănătate, o felie de parizer prăjit sau vaccinul AstraZeneca " ( în clip la min 19:11 ) ministra Ioana Mihăilă ( foarte decentă și de bun simț în tot interviul )  a răspuns :

“E un răspuns atât de clar încât mi-e şi jenă să îl dau. În primul rând vaccinul Astrazeneca nu este periculos pentru sănătate aşa că nici măcar nu putem să le punem în aceeaşi propoziţie. Vaccinul AstraZeneca nu este periculos pentru sănătate, parizerul prăjit, dacă îl mâncăm o dată pe an, hai să spunem că este acceptabil"

Dar dobitocul jivina de presă a ignorat răspunsul insistând "Au mai puține riscuri oamenii care se vaccinează cu AstraZeneca decât cei care consumă parizer" și femeia a zâmbit vag jenată, probabil  gândindu-se că omul ori e nebun,  ori consumă acasă numai de la icre negre și mușchi de vită Wagyu în sus.

No comment, vorba lui Oprescu Sorinel : Zachmann ori e prost, ori e prost și cu regret constat că 80 - 90% din presă îi seamănă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu