miercuri, 12 mai 2021

Pentru cuplul propagandistic Tolontan & Tăpălagă tot ce nu e USR pute : Ramona Săseanu. Barna vs DNA by DLAF : tăcere mormântală

Foarte rapid cei doi prop-agitatori Tapalaga & Tolontan au descoperit ( si raspandit )  nenorocirea comisa acum cinci ani de Ramona Săseanu*, propunerea pentru sefia TVR asumata de PNL, si implicit de USR. Sigur, ia să fi fost  o propunere exclusiv USR, ce bună s-ar fi dovedit dar wow, iata ce crima a putut comite acum cinci ani ! Fără să aibă niciun fel de răspundere executivă  jurnalista a produs un interviu tansmis la TVR 3, vai ce oribil, cat de ne-deontologic . 

Ghiciti cine a preluat cu mult entuziasm "stirea" asta ? Latrina 3, desigur.

Nu, acum cinci ani, femeia nu răspândea fake news despre nivelul de radiații de la Antipa, facandu-se  de râsul curcilor în tot online-ul , nici nu era slugă credincioasă la curtea Monicăi Macovei. Dar când te transformi din jurnalist în propagandist îți asumi price mizerie , în fond banii n-au miros și tot ce  nu vine dinspre USR pute.

La fel cum pute si faptul ca Barna Dan are oaresce trebusoare  cu DLAF si DNA dar propagandistii de mai sus nu au voie sa mentioneze subiectul pentru ca  "deontologie de partid, te halesc"

* Habar nu am cine e si nici nu ma priveste, nu consum TVR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu