joi, 20 mai 2021

O dată la 2 luni, madam Vaida & Latrina 1 sunt atacate de o "nebună" în curul gol

Am ras acum doua luni de tampenia care i-a trecut prin creieras madamei realizatoare, dar se pare ca datorita succesului la audienta retardata care o urmareste  s-a gandit sa o reia, deci acum, aceeasi nebuna, tot dezbrăcată, a mers iarasi la studioul Antenei 1 de pe Calea Griviței și le-a spart geamurile tot cu o cărămidă....

Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie, complet dezbrăcată, a spart geamurile unui platou de filmare.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, care au imobilizat-o și transportat-o la sediul subunității de poliție.

Dar acesta e doar un fleac , mult mai grav e ca dublă crimă petrecută în urmă cu câteva zile în judeţul Argeş fusese prefaţată în urma cu câteva luni în studiul postului Antena 1. Atunci, femeia ucisă în urmă cu câteva zile îşi acuza partenerul de brutalitate şi de ameninţări cu moartea ( sursa )


Ce se va intampla ?  Destul de  lesne de dedus : absolut nimic , atata veme cat deseurile herjeice din CNA nu vad , nu aud, nu au creier ...

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu