duminică, 16 mai 2021

Gaza ? O ciorbă reîncălzită de Israel cu și despre teroriști



O istorie a lungii povești de dragoste, care durează de vreo 73 de ani, dintre palestinieni și israelieni ar fi inutilă, atâta vreme cât niciuna dintre părți nu își asumă vreodată vreo vină, morții vor continua să se numere cu miile în proporția pe care o știm : cam 95% la 5%. 

De asemenea atâta timp  cât nu poți să scoți un cuvânt despre ceea ce comite statul Israel în Gaza fără sa fii imediat etichetat ca anti-semit, fară alte comentarii Israelul poate face ce - când - cum vrea posedând, probabil, una dintre primele cinci armate din lume ( cel puțin ca tehnologie ).

Așa ca israelienii au procedat simplu : au distrus clădirea folosită de ziariștii AP pe care i-au anunțat : evacuarea presto fiindcă o punem jos fiind  locuită de Hamas, o metodă  verificată de multe decenii prin Iraq, Iugoslavia și multe alte targeturi ale U.S.Army. În fond, are chef agresorul de ziariști într-o zonă de conflict ?

Rămâne o singură si nevinovată întrebare : omnipotentului Mossad i-a luat 15 ani ca să afle trebușoara despre clădirea de mai sus ? 

Shalom, prieteni...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu