miercuri, 17 iunie 2020

USR, aliatul principal al PSD, ar vrea la guvernare ? Succes...

In primul rand despre  titlu : cand doi membri marcanti  ( Voiculescu - Plus si Nasui - USR ) fac clabuci ( pe facebook, desigur, fiindca doar acolo exista ) ca nu vor sub nici o forma o alianta la locale  cu PNL "nereformat" , USR-Plus devine de fapt si de drept principalul aliat al PSD in viitoarele alegeri locale. Fac o mica paranteza, chestia aceasta chiar este recunoscuta de PSD-istii de la varf in discutii informale "pe surse", succesul lor pe asta se bazeaza .
Nu mai comentez ca vorbim  doar de frustrarile unui doctoras - fost-viitor - primar flituit chiar de ai lui sau ale unor specialisti in memes, spun doar ca acesta este principalul fapt pe care se bazeaza PSD : o dreapta dezbinata in alegerile locale.
Dar hai sa ne distram nitelus privindu-le promisiunile :  USR la guvernare aka
un  "restart" ( obsesia lor e tot Bill Gates :-)  ) .



  


Trec peste faptul ca isi aroga poza manifestatiei gigant pentru care , fara indoiala, nu au patent. Legile sunt complementare pentru unii care nu isi platsc nici chiriile pentru sedii.
Cum orice USR-ist isi poate bea cafeaua de dimineata numai la o cafenea si cum de pe margine, fara sa fi guvernat nici macar o zi, totul e simplu  , iata  un amalgam de promisiuni fara acoperire din care principalele ( subliniate cu rosu in print screen ) tin de ... Constitutie
Ori ca sa modifici carticica aia nu sunt de ajuns cele , hai sa zicem vreo 20 poate 25 % cu larghete maxima,  la care viseaza USR-Plus,  ci minim 66%. De unde si cu cine ,  daca PNL le pute ?
Despre restul gogomaniilor populiste , unele ar face sa roseasca pana si PSD : prima lumina ?!? No shit, ce e ala, vreun program pentru nou-nascutii din maternitati ?
Despre mine am mai spus-o, aprob zicerea lui Tiriac:  intre un hot PSD-ist si un prost USR-ist, prefer hotul.
P.S.
Nu mai comentez  fiindca nu ma intereseaza catusi de putin, ca e o batjocura la adresa alegatorilor proprii sa defilezi cu aceleasi nume de fiecare data,  ( gen Clotilde Armand, pe care acum din europarlamentar ar vrea sa o faca primar la sectorul 1 ) ,  in fond alte nume chiar nu au.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu