marți, 9 iunie 2020

ANTIFA a fost și în Piața Victoriei pe 10 august 2018 !

Nea Coroiu alias "Traian Horia de la Londra" s-a trezit "discutand" si desigur publicand dejectiile emanate direct din Latrina 3 de un specimen  intitulat Terhes Cristian prezentat ca "rezident american ( Irvine, California ), europarlamentar PNȚCD ".
Acum, de ce o putea fi  parlamentar european  un rezident american  chiar avand dubla cetatenie, asta numai legile si regulamentele U.E. ne-ar putea lamuri. In fond 10,000 $ pe luna n-ar fi mancat pastorul Terhes de la nimeni prin Irvine, Ca, USA, dar acum poate,  hranit fiind de manuta contribuabilului european.
Dragnea Liviu a trebuit sa-si achite "datoriile" la Voiculescu Dan si Latrina 3, omul s-a trezit peste noapte la Bruxelles , mare bastan in PE si dejectiile latriniste au un miros mult mai european, i-auzi-l :

  • În SUA are loc în prezent o insurecție paramilitară neo-marxistă, care este finanțată, antrenată și coordonată de entități supranaționale 
  • Realitatea este că ANTIFA a fost și în Piața Victoriei (București – n.n.) pe 10 august 2018, unde a folosit aceleași tactici ca în SUA : de exemplu, au fost folosite persoane inocente din Piață pe post de scuturi umane. 
  • Conservatori din Congres mi-au spus că, în timpul întâlnirii dintre Iohannis și Trump din 2019 de la Washington, a fost un moment în care Maior ( George-Cristian, fost director SRI, ambasador în SUA – n.n.) nu a participat la o parte din discuții. Aceștia mi-au spus că se vorbește de faptul că cei doi s-au referit atunci la afacerile necurate ale lui Biden din România
Si asa mai departe pe placul si satisfactia marilor fani de la Sputnik ai acestui neica nimeni, care ii aplauda orice ragaiala.  Tot ce afirma e scos din manualul prop-agit al delatorului profesionist de fake-news. Nu are nicio dovada, nu afirma nimic doar  "aude" si  colporteaza , murdareste cu dejectii  stiind bine ca nimeni nu ii va cere vreodata socoteala.
Discurs tipic stalinist venit din partea unuia care se crede crestin-conservator-americano-european  ?! Mars ma si plimba vaca pe imas la Gagesti sau, prin Siberia tatucului Putin.
 P.S.
Apropo de P.S.Dragnea, vreti sa vedeti ce asistenta ( probabil platita )  si-a tras la Bruxelles golanasul asta ?
O onorabila crapatura, despre care Dan Sova trebuie stie mult mai multe "dedesubturi" ca sa zic asa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu