marți, 2 iunie 2020

Degenerația retardată & viitorul USR sună bine - tovarășeii PSD se laudă și v-loggerul Colo...

Pentru început un v-logger de "succes" și sfaturile lui pentru tembelii ( vorba aia prosti dar multi ! )  care au timp sa ii  urmărească aberatiile : Alexandru Balan aka "Colo" un  degenerat-online care indeamna la violul minorelor.





„La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă…Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“ ( sursa )
Idiotul si-a cerut mai apoi scuze dar , ghinion, avea antecedente de acelasi gen. Clar, da ? Booon...sa trecem la altii.
Niște juni USR poate, de ce nu, posibil printre sutele de mii de fani ai cretinului de mai sus, se trezesc postând pe Facebook.  Nimic rau in afara faptului ca trebuie să fii complet tembel ca să scrii cu mânuța proprie despre tovarășii  tăi din PSD si sa compari PNL cu PCR.
Ce pretenții mai poti emite de la generația asta care pare neterminată ?!?

Si cu asta, basta. Viitorul suna superb cand / daca asemenea degenerati vor ajunge sa guverneze ceva in tara asta, fie macar si o scara de bloc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu