vineri, 26 iunie 2020

Bere si popcorn : „PSD e un tractor cam mare” războiul înainte de Congres

Ca sa va faceti o idee despre "mostenirea" sau epigonii lui daddy Liviu, celebrul puscarias de la Rahova, cititi numele care s-au bagat in ciorba luptei pentru scaunul momentan ocupat de Ciolacu : Ionel "sosete" Arsene, Ciodrin Ștefănescu, Răzvan Cuc sau Cătălin "mitraliera" Rădulescu care se dueleaza in doctrine social-democrate gen
Măi Paulică, tu care te crezi vreo marca „de blugi” în partidul nostru, și după ce nici măcar nu ai învățat la școală că se spune matematică și nu „artmetică”, și care ai fost ajutat de Liviu Dragnea ( la rugămintea tatălui tău ) că de pe tractor să faci și facultate ( tot particulară, taticu ? ) și apoi să ai ascensiunea pe care nu o visai în viața ta, în administrație și politică, tu vrei sa te compari cu Eugen Teodorovici ? Sau cu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Grindeanu, Vasile Dâncu, Codrin, Ionel Arsene și alții ?

Practic orbim de doua gasti din marele grup mafiot organizat : ciracii lui daddy Dragnea acum indepartati de ciolan si cei pro-Ciolacu care vor sa sara in barca invingatoare.
Pentru ambele am insa o veste trista : cascavalul care se va termina curand dupa alegeri e deja unul mic, mai ales dupa toate mizeriile din ultima vreme.
In plus unele chestii se uita tare greu, ciolomacilor PSD...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu