vineri, 5 iunie 2020

Strategie națională - subscripție publică : "Un DEX pentru Dănuț haBARNAm" & USR

În noua Strategie, fenomenul corupției nu mai reprezintă doar o vulnerabilitate, așa cum era menționat în strategiile anterioare, ci i-a fost atribuit un grad ridicat de atenție, fiind încadrat în categoria riscurilor de securitate. - Ion Oprișor ( Consilier Prezidențial la Departamentul Securității Naționale )

Ce se repezise sa afirme haBARNAm preluand rapid pe facebook o prostie emanata de Hotnews ?


  • "În mod inexplicabil, în Strategia Națională de Apărare a Țării, elaborată de CSAT și trimisă Parlamentului spre aprobare, corupția devine un fenomen secundar. E ca și cum o dată cu dispariția lui Liviu Dragnea din prim-plan toate problemele s-au rezolvat. (... ) USR nu va vota Strategia Națională de Apărare în forma actuală. Lupta anticorupție trebuie să rămână o prioritate a statului român" 


I rest my case.  Tembelul asta care se visa presedintele tarii  crede ca "risc de securitate" e un fenomen secundar.
Inexplicabil, ca sa-l citez, e doar faptul ca nu pare sa inteleaga ce scrie intr-un document pe care, in mod cert,  nici macar nu l-a citit inainte sa emita pareri.
Baietelul acesta, de o prostie si mediocritate incredibile,  spune constant tampenii la nivelul Veorecai Dancila , acesta fiind  probabil motivul pentru care USR-istii il pastreaza in frunte chiar daca ii indreapta voios catre 10% in alegeri  : le seamana
PS
Daca mai avea careva vreun dubiu cu ce fel de jeguri avem de-a face,  PNL  a transmis live conferinta lui Nicusor Dan, USR NU a facut-o

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu