marți, 9 iunie 2020

Se va ascunde PSD București în sectorul 2 în spatele lui Onțanu ?

Se știa de pe la începutul anului că primarul în funcție Toader Mugur Mihai - PSD  nu va mai candida, dar asta nu a simplificat deloc ecuația alegerilor locale din sectorul 2.
Pontănacul Victor Viorel  a venit cu stalucitoarea idee a unei aliante rosii Pro Romania - PSD - ALDE care să-l sprijine pe...Onțanu Neculai - ADER , partid nou înființat de gheneralul - caporal care, după ce a scăpat de problemele penale, ar mai vrea un mandat după cele dintre 2000-2016.
Acum, ce e distractiv aici  e doar prostia proverbială a pontănacului care  visează că Onțanu va critica eșecurile fostului primar PSD sprijinit în campanie de...PSD ?! Dar desigur electoratul PSD e capabil să înghită orice cartof i se servește, indiferent cât de fierbinte ar fi.
Totuși mai e  ceva până prin septembrie-octombrie, dată probabilă a alegerilor locale,  și absolut nimic nu e bătut în cuie. Ideea care se vehiculează, a candidaturilor comune PNL-USR-PMP și la sectoare, dacă s-ar realiza ( deși am mari îndoieli că USR e un partener serios cu care se poate discuta ceva ) rezultatele ar fi certe. Dar USR se ocupă zilnic cu critica...PNL.
Deci cum ziceam, mai e mult până departe și până nu știm candidații oficiali, cifrele sondajelor* sunt fluide și deci orice pronostic e prematur.

* O remarcă pentru sociopologul Palada care își schimbă predicțiile săptămânal. Deh, pandemie, încasări mici după buget coano Firico 😎

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu