luni, 22 iunie 2020

Despre pensii nesimțite și sentințe : alo, C.S.M., întâmplările acestea se văd pe la voi ?

Antonio Laurenţiu S., 50 ani, din Piteşti, a recunoscut că şi-a abuzat sexual fetiţa de 6 ani, iar judecătorul Dumitru Daniel Dumitru i-a apreciat sinceritatea şi l-a condamnat la 2 ani şi 11 luni cu suspendare. În plus, i-a interzis să revină în locuinţa familiei şi să se apropie de fetiţă, dar chiar a doua zi după pronunţarea deciziei, Stoica Antonio a încălcat regulile. S-a justificat spunând că n-a înţeles ce trebuie să facă, iar acelaşi judecător l-a crezut pe cuvânt şi l-a lăsat în libertate, pentru a doua oară.
Faptul că a recunoscut fapta şi fără să aibă împotriva sa şi alte probe care să-l incrimineze arată foarte clar că inculpatul a înţeles gravitatea faptei sale, comisă în stare de ebrietate, situaţie în care a acceptat cele 8 luni de arest preventiv fără să-şi modifice declaraţia.
Pedofil eliberat pentru...sinceritate ? De ce nu, in sistemul judiciar romanesc orice e posibil.
Chiar nu stiu de ce ne mai miram cand sunt eliberati criminali in serie care recidiveaza, dau foc la victime, etc, in fond CSM are alte probleme mai importante cum ar fi sa reclame la CCR impozitarea pensiilor nesimtite, asa cum va primi si magistratul implicat mai sus...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu