luni, 1 iunie 2020

Banii proștilor : Pisaroglu , consultantul politic al Veorecăi Dăncilă la prezidențiale vrea să dea PSD în judecată pentru datorii neplătite

Pisaroglu Anton se intituleaza gigelul - de altfel posesor al unui CV de securici foarte interesant - care a explicat că pentru campania PSD la prezidențialele din toamna anului trecut au lucrat firme de creație, digital, marketing, marketing politic, development, producție video, organizare de evenimente, PR național și internațional.
 Proiectul nu a vizat doar perioada oficială de campanie electorală, ci cele șase luni în care Viorica Dăncilă s-a aflat în fruntea PSD, după arestarea lui Liviu Dragnea Surse din PSD au declarat că suma solicitată de firmele lui Pisaroglu se ridică la aproape 2 milioane de euro pe lună dar omul susține că sumele vehiculate sunt „umflate”, desigu nedorind să spună care este cu exactitate datoria pe care PSD o are , motivând „confidențialitatea contractului”.
Ia sa vedem...Cam 12 milioane de euro bagati de PSD in imaginea unei analfabete ? Minunat daca tot se primesc bani de la buget, nu ? Aproape 144 de milioane de lei (  peste 35 milioane de euro ) a încasat PSD doar in 2019 ca subvenție de la bugetul de stat.
Vorba aia : aici sunt banii  dumneavoastra din taxe si impozite. In buzunarele golanasilor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu