marți, 23 iunie 2020

Cadâna Firea și turcii la STB : uniforme-da, piese de schimb-ba

  1. Două firme din Turcia și una din China au depus oferte la licitația organizată de Primăria Capitalei pentru achiziția a 100 de autobuze electrice, potrivit datelor din sistemul electronic de achiziții publice. Valoarea contractului este estimată la 219,57 milioane lei din care, fonduri europene nerambursabile 177,99 milioane de lei. Firmele care au depus oferte sunt: - Asocierea TEMSA ULASIM ARACLARI SAN TIC AS și ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L. - BOZANKAYA OTOMOTIV MAK. İML. İTH. VE İHR. A.Ş. - Asocierea COSTA UTILAJE și Zhengzhou Yutong Bus Co.Ltd .
  2. Șoferii de pe mijloacele de transport public ale STB sunt obligați să poarte uniforme începând cu data de 1 iulie. Uniformele au costat 3,7 milioane lei, iar majoritatea au fost deja distribuite șoferilor.
”Uniformele nu erau o prioritate pentru STB ci piesele de schimb care nu mai vin și în ultimii 2 ani situația este mai gravă ca acum 4 ani. De anul trecut sunt probleme, că nu au fost bani. Uniformele sunt de la o firmă din Turcia, sunt aduse prin intermediar, nu sunt făcute la noi în țară, sunt în trend cu achiziția de autobuze, troleibuze, toate drumurile duc la turci” ( sursa )

Moment in care, volens-nolens, nu ai cum sa nu te intrebi : pentru Pandele Firea chiar toate peschesurile se duc la turci ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu