miercuri, 29 martie 2023

România, neconvingătoare dar cu 6 puncte după prima "etapă" a calificărilor la Euro 2024

  • În primul rând, am întâlnit o echipă care nu mai înseamnă nimic din ceea ce însemna încrâncenarea Rusiei Albe în a se lupta cu bolșevicii după 1917 
  •  ...bătălia va fi cu Kosovo și Israel. Un Kosovo care are trăsături ale fotbalului sârbesc și care ar putea fi un adversar dificil pentru noi.
Nea mistăr Dinu,  tip avizat fiindcă a văzut Dinamo Minsk acum fix 40 de ani,  a stat de vorbă cu un tip Ștucan amploaiat al GSP. De ce nu dormea "procurorul" si6 visa la bolșevici pe pereți după miezul nopții  ? Cei 74 de ani știu. Apropo, marele Kosovo , cu "trăsăturile fotbalului sârbesc" cu tot, se împiedicase acasă cu 1-1 fix de...Andorra. 
I rest my case, diagnostic : ramolisment cronic fiindcă de băut zice lumea că s-ar fi lăsat.
Altfel din motive enumerabile în 2-3 fraze, totul e bine când se termină cu bine dar doar atât : 
  • - fondul de jucători ai naționalei lui Edi e subțire si la doar 2 zile de la lunga deplasare în Andorra nu s-au putut schimba mai mulți deci oboseala unor titulari și-a spus cuvântul
  • - de la mijloc în sus am arătat binișor dar apararea și portarul ( Ionuț Radu aseară chiar jenant ) sunt puncte slabe.
  • - rezervele introduse fiindcă titularii deja gâfâiau  au fost inferioare și astfel după 60 de minute bune totul era cât pe-aci să se termine rău.
Pe scurt, prima etapă s-a terminat cu bine, dar mai e mult până departe.

P.S.

Evident, gibonii si-au dat iarăși în petec in6 tribune și pot să pariez că vor urma amenzi și / sau suspendări ale terenului propriu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu