marți, 21 martie 2023

Ce surpriză ! Droguri în școlile și liceele bucureștene ?!

Poliția și DIICOT au anunțat luni destructurarea unei grupări care distribuia canabis, cocaină saup ketamină, dar și comprimate de Xanax în școli și licee din București. Printre tinerii care ar fi complici la vânzarea drogurilor în licee de top s-ar număra și fiul unui secretar de stat din Ministerul Afacerilor Externe și fiul unei consiliere din Departamentul Românilor de Pretutindeni din cadrul Guvernului, iar tatăl acestui copil ar fi specialist în cadrul Direcției Naționale Anticorupție
Recunosc că m-a amuzat să urmăresc subiectul  pe reddit și reacțiile m-au făcut să râd și mai tare 

  • In sfârșit o știre pozitivă, când eram eu fecior nu se găseau, trebuia să sar gardul școlii, să mă întâlnesc cu dubioși prin ganguri, îmi mai luam si bătaie ba de la traficanti ba de la paznici cand saream gardul inapoi.
  • S-au gândit sa facă și politicienii sau copii lor ceva pentru copii ..mă mir. 
  • So what’s new? Cand eram in generala la Iancului in anii 90 eram perete in perete cu mihai viteazu. Umblau drogurile pe acolo ca gandacii prin spitale 
  • Se băgau de toate și acu 15 ani, când am făcut eu liceul. Mai bine le-ar legaliza și s-ar face niste campanii de informare. 
  • In Bucuresti am vazut puști fumand din 'crack pipe' ziua in amiaza mare in masina la stop. Din cate imi dau seama , situatia este larg raspandita , dar prea multe nu apar in presa in afara de unu-doi prinsi drogati in trafic .
Bref : toata lumea știa de chestia asta de ani de zile și toată lumea a închis ochii.... până când s-au apropiat alegerile la DIICOT. 
Somn ușor, națiune !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu