sâmbătă, 11 martie 2023

Cum se numește fapta ? Ministrul Novak Eduard și-a premiat degeaba tăticuțul Novak Karoly cu vreo 110,000 euro

Deși CNP a stabilit în ședința Biroului Federal din data de 01.07.2021 antrenorul principal al lotului de ciclism al delegației României la J.P. Tokyo : Valoppi Cristiano, ulterior, în Statul de premiere nr.10702 / 25.10.2021, Ministerul Tineretului și Sportului îl trece pe Valoppi Cristiano la categoria inferioară, de antrenor secund, pentru a putea să îi acorde suma maximă, de 554.344 de lei, tatălui ministrului Sportului, Novak Karoly, pe care il înregistrează direct antrenor principal! (documentele de mai jos)”

   

În realitate, Karoly Novak nici măcar nu a făcut deplasarea la Tokyo, dar cabinetul ministrului Sportului Karoly Eduard  nu vede nimic ilegal în premierea acestuia chiar daca actele arată cu totul altceva
”Tatăl ministrului Novak a fost premiat, dar a fost premiat dintotdeauna, e antrenor emerit în ciclism. La Tokio nu a făcut deplasarea, într-adevăr, pentru că nu au fost disponibile locuri. A fost premiat, dar totul s-a făcut conform legii" 
Abuz în serviciu, fals in acte, conflict de interese,  incompatibilitate,  sau intr-un cuvânt mai simplu CORUPȚIE ? 
Nu mai adaug că în oricare țară civilizată ( inclusiv Hungaria ) ministrul trebuia să demisioneze imediat dar dom' gheneral Ciucă, domnia voastră ce părere are, îl întrebați pe ION ? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu